Välkomna till bloggen min!

Hej & Välkomna! Mitt namn är Seth Rönland och jag är jakt-entusiast! Född och uppvuxen i norra Sverige. Vildlivet har varit en del av mitt liv sen barnsben. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt som har med jakt att göra, mina egna äventyr, tips och idéer för de som söker jakt-tips. Även köp-tips och andra tips kommer ni att kunna hitta här i bloggen.

Anledningen till att jag startade bloggen var för att jag själv letat efter tips flera gånger på nätet, men det är så svårt att hitta tips om just jakt på svenska. Det mesta man stöter på är på engelska och för de som jagar i Sverige så vill man helst ha lite tips på just den svenska vildmarken, och inte den Amerikanska eller Ryska vildmarken, trots att de är väldigt lika.

Om ni är intresserade utav jakt så har ni hittat rätt! Prenumerera gärna på mitt RSS-flöde så ni inte missar nya uppdateringar och nya tips jag vill dela med mig av, då det inte skadar! Söker ni kängor till en viss terräng eller har frågor angående vad som helst, kontakta mig gärna! Tills vidare — allt gott!

Seth

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.